Menu

FLAGET BLEV HEJST - FORÅRET ER IGANG

image VBI FLAGET BLEV HEJST MED MANÈR
Bestyrelsen - MB
15. marts 2016 kl. 10:27
FLOT FREMMØDE TIL OPSTARTEN

Lørdag den 12. marts blev forårets fodboldsæson officielt skudt i gang. Dette blev på behørig vis markeret ved at bestyrelse, trænere, forældre, søskende og spillere fra VBI´s Børne- & Ungdomsafdeling i fællesskab hejste det blå/hvide VBI flag. Dette til glade klapsalver der ikke kun varmede de småkolde hænder, men også i sjælen hos alle os der holder af VBI.

Da VBI flaget tronede over Fritidscenteret gik trænere og spillere ud på træningsbanerne og hyggede sig med "verdens bedste legetøj" - fodbolden. Alle spillede med - Ja, selv vejret spillede med og viste sig fra sin flotteste side den lørdag middag. Alt imens børn og trænere hyggede sig på banerne var forældrene inviteret til et infomøde hvor VBI´s bestyrelse gav et lille indblik i forventninger og ønsker for foråret. Der blev lyttet, stillet spørgsmål og ført dialog i en rigtig god og konstruktiv atmosfære.

Da forældrene blev "sluppet fri" gik turen ned på boldbanerne til de glade og humørfyldte børn. Herefter sluttede en god og glad dag....

VBI´s ledere fik flere positive tilbagemeldinger fra forældre og børn inden disse glade forlod Fritidscenteret.

TAK TIL ALLE TRÆNERE, LEDERE, FORÆLDRE & BØRN for at bakke op om dette nye tiltag i VORES klub.

 

RIGTIG GOD SÆSON TIL ALLE!

Med Sportslig hilsen

BESTYRELSEN