Sportschef
02. oktober 2017 kl. 10:43
S1 tabte i Egen.....

S1: NEDERLAG I EGEN.

Lørdag eftermiddag måtte VBI´erne indkassere et nederlag på 6-3 i topkampen på Linak Arena i Egen.

Generelt fik VBI´erne en alt andet end optimal indgang til kampen på flere parametre og det startede allerede ved afgang fra Vojens. Klubhusets nøglecensorer var nemlig gået i sort og dermed kunne holdlederne ikke få adgang til spilletøj og bolde. Efter 40 minutters kamp blev der adgang vi et kreativ nøglecylinderskift og dermed kunne bussen køre mod Guderup.

Ved ankomst kan vi så konstatere at den ene taske med tøj under den hektiske afgang fra Vojens var blevet glemt i klubben.
Spillerne tog det dog med godt humør og varmede op i vores træningsæt som vi havde taget med grundet den megen regn.

Under opvarmningen fortsatte de uheldige omstændigheder og 15 minutter før kampstart måtte målmand Mathias Kyrstein opgive at spille kampen grundet rygproblemer. Dette blev løst af ex-keeper Thomas Hoffmann de var med i Egen og han stod faktisk en ganske flot kamp.

Efter blot 14 minutter bliver vi ramt af næste uheld, da formstærke Kåre Jensen blev ramt at en vildfaren Egen albue og flækkede øjenlåget og fik en lille hjernerystelse.

Ovenstående sammenholdt med at Jonas Hansen og Thomas Gormsen var ramt af sygdom og en skade gjorde at VBI´erne virkelig var presset, men bruges som undskyldning for nederlaget skal tingene ikke.

Egen UI leverede en stærk kamp og spillede i perioder virkelig flot fodbold og set over hele kampen var sejren fortjent, omend kampen måske havde udviklet sig anderledes såfremt VBI´erne havde scoret på de kæmpe chancer holdet skabte i de første 12 minutter. To gange hev hjemmeholdets målmand redninger frem der sjældent er set og liniedommeren valgte at annullere et mål grundet en noget tvilvsom offside-kendelse. Alt dette inden for de første 12 minutter.

I det 14. minut scorer Egen så på et hovestød, hvor der i episoden i den grad lignede en albue i nakken på Danny Janezcek der gik til jorden, men fløjten forblev tavs. Det stressede åbanbart VBI´erne og inden pausen scorede hjemmeholdet til 2-0 og 3-0!

Der blev talt ud i pausen og VBI´erne gik fra 4-4-2 til 3-5-2 for at give mere tyngde på midtbanen og for at skubbe spillet højere op på hjemmeholdets bane. Det så i første omgang ud til at give VBI´erne ny energi for på 12 minutter scorede Jacob Petersen to gange og pludselig stod der 3-2 på tavlen og hjemmeholdet virkede en smule rystede. Egen fik sig dog samlet igen og diskede op med flere giftige omstillinger og på en af disse nettede de til 4-2. Pusten gik lidt af VBI´erne og hjemmeholdet scorede yderligere til 5-2.

Kampen syntes nu afgjort men Rasmus Degn skabte en lille smule håb med sit fantastiske mål til 5-3. Det blev dog en kort glæde for hjemmeholdet scorede straks efter til 6-3.

En yderst underholdende kamp med masser af flotte detaljer, flotte scoringer og til tider lækkert fodboldspil.

Med sejren rykker Egen UI forbi VBI´erne i tabellen hvor begge hold har 21 point, dog er Egen bedst indbyrdes og har tilmed en kamp i baghånden. Således ligger oprykningen nu lige for til Alssingerne, mens VBI´erne kun kan håbe på at Egen smider 4 point i de sidste seks kampe. Der venter dog Egen UI fire udekampe imod stærke hold som Esbjerg IF92, Ribe BK, HTS og Bramming.

VBI´erne har stadig tro på tingene og vil gøre alt for at gøre rent bord de sidste fem kampe og så må vi se hvad det rækker til.

Tak for kampen til Egen UI samt dommertrioen og en special tak til de der var kørt til Guderup for at støtte VBI´erne.

Nu venter der 4 hjemmekampe i træk for VBI´erne, så kig forbi Vojens Fritidscenter de kommende fire lørdage og støt holdet.

Intet er afgjort før det sidste fløjt har lydt........