Sportschef
09. oktober 2017 kl. 11:05
Ribe BK tabte 3-1 i Vojens....

S1: VBI REJSTE SIG.

Efter sidste weekends nederlag til Egen UI skulle VBI´erne rejse sig i hjemmekampen imod Ribe BK.

Det tog dog lidt længere tid end håbet før VBI´erne fik vist at de altså stadig er at regne med såfremt Egen UI snubler og smider de nødvendige point.

Efter en første halvleg på det jævne, hvor gæsterne havde udnyttet at VBI´erne ikke var helt klar fra start, til at bringe sig på 0-1, leverede hjemmeholdet en rigtig fin 2. halvleg. VBI´erne fik vendt kampen på to Jacob Petersen mål og en scoring af Jonas Bang.

Dermed lykkedes det VBI´erne at komme tilbage på sporret og med de tre point holder mandskabet trykket på Egen UI og IF92 Esbjerg.

I lørdagens kamp stillede hjemmeholdet op uden Thomas Gormsen, Kåre Jensen og målmand Mathias Kyrstein der alle døjer med skader og dertil kom at Jonas Kyrstein var til bryllup og således var der hele fire ændringer på holdet.

Nu venter en uge hvor der vil være to træningspas inden S1 på lørdag møder IF92 Esbjerg i en ny topkamp.