Sportschef
18. september 2017 kl. 10:11
Bramming blev slået stort........

S1: STORSEJR I TOPKAMPEN.

Fredag aften leverede VBI´erne en meget stærk kollektiv indsats, da holdet hjemme i Vojens Fritidscenter tog imod Bramming Boldklub. På forhånd havde VBI´erne ventet en vanskelig opgave, da Bramming historisk set altid har været en svær modstander.

Cheftæner Nicolai Guldhammer havde op til kampen dikteret en game-plan der indeholdt hurtig spil langs jorden, stærk boldomgang og så skulle der ikke tabes bolde som kunne give Bramming omstillinger og dødbolde.

Kampen startede som game-planen foreskrev og VBI´erne spillede en god og hurtig omgang fodbold og kom til en del chancer. VBI´erne fik scoret til både 1-0 og 2-0 indenfor de første 25 minutter og begge mål var signeret af Jacob Petersen. Specielt målet til 2-0 var en sand perle hvor bolden blev flot first-timet efter indlæg fra Sebastian Larsen.

Herefter kom en periode hvor hjemmeholdet tillod Bramming at have bolden lidt mere og fik lavet for mange små frispark. Bramming forsøgte sig nærmest udelukkende med høje bolde ind feltet og håbede på at få scoret på en mere eller mindre tilfældighed. VBI´ernes midterforsvar afviste forsøgene og kontrollerede sikkert denne fase af spillet.

I de sidste 15 minutter virkede Bramming en smule frustrerede og indkasserede to advarsler indenfor 2-3 minutter, og dette var VBI´erne ikke sene til at udnytte. Jonas Bang scorede for anden kamp i træk med hovedet og dermed stod der 3-0 på måltavlen ved pausen.

Da Bramming havde fået flere advarsler inden pausen lå det lidt i luften at næste advarsel ville tilfalde VBI´erne. Derfor var fokus i pausen rettet mod at undgå markante frispark men i stedet afvise Bramming på bolden. Cheftræner Nicolai Guldhammer foretog et par udskiftninger og sendte Rasmus Degn og Alexander Eeg på banen for Danny Janezcek og Jonas Nielsen.

De sidste 45 minutter var knap gået i gang før hjemmeholdet øgede føringen til 4-0. Denne gang ved Thomas Gormsen på et typisk Gomes-mål hvor han står rigtig i feltet, men nok også et mål som Brammings målmand skulle have taget.

I de sidste 20 minutter af kampen blev hjemmeholdet inden for 2 minutter ramt af advarsler til Christoffer Bjerre og Alexander Eeg. Med to mand i undertal skiftede VBI´erne angriber Thomas Gormsen ud og erstattede ham med Jonas Kyrstein. Bramming blev holdt fra chancer og end ikke i 11 imod 9 kom gæsterne til åbne muligheder.

Straks VBI´erne blev fuldtallige scorede Jonas Hansen til 5-0 og herefter blev kampen en smule rodet. Bramming virkede til at have givet op og VBI´erne mistede en smule af koncentrationen. Dette gav faktisk Bramming et par store chancer, men Mathias Kyrstein i VBI-målet tog sig flot og sikkert af disse.

I slutfasen lukkede topscorer Jacob Petersen kampen til 6-0 og lavede dermed sit 3 mål i kampen.

Således blev det en meget anderledes aften end forventet, mod et Bramming mandskab der ikke var til at kende på dagen. Dette må nok tilskrives en meget stærk VBI indsats der gav tre nye point. Dermed indtager VBI stadig topplaceringen i efterårets tætte S1-pulje.

Tak for kampen til Bramming, dommertrioen samt de der var mødt op for at følge kampen.