image
15. juni 2020 kl. 12:30

U14 Drengene startede DBU sommer cup 2020 på udebane i Ribe

Efter en længere corona pause kom drengene endelig i kamp, denne skulle stå mod Ribe på deres kunstbane, desværre har anlægget været ramt af oversvømmelser og deres ellers flotte kunstbane bar præg af dette.

Første halvleg bød på en super kamp med masser af fight og hårde nærkampe, dette resulterede i at drengene kunne gå til pause med en føring på 2-0, begge mål sat ind af Thomas.

I anden halvleg reducerede ribe 2 gange til slutstillingen 2-2

Træner Lars Kjærgaard udtaler

"Det var fysisk hård og fair kamp. Kampen bølgede frem og tilbage, og både os og Ribe havde chancer til flere mål. Men gode redninger af vores målmand Kees og brændte chancer i den anden enden forhindrede et nederlag/sejr til os. Men god fight af alle. Fokus i opbygningsspillet var masser af løb omkring boldholderen og forsvarsmæssigt var fokus på kompakthed i forsvarskæderne.

Det og omstillings- og afslutningsspilet arbejder vi videre med."