U15 drenge sikrer sig oprykning med en sejr.

Ungdomsformand
06. juni 2016 kl. 18:40
Brørup blev sænket af VBI og sejren blev på 6-0

Til trods for at der ved kampstart var 26 grader lå vi ud i højt tempo og pressede Brørup helt tilbage på egen halvdel, dette resulterede i flere flotte gennemspillede angreb hvor bl.a Dennis flere gange spillede Marcus eller Sebastian fri i dybden og Jens Frederik havde et flot følt skud der ramte træværket.

Efterhånden som 1 halvleg skred frem faldt tempoet lidt ( varmen) det betød at Brørup kom lidt med i kampen uden dog at blive farlige, vores angreb var heller ikke så gennemspillede mere. Pludselig dukkede Arben op og scorede på en stikning fra Jens Frederik hvilket betød, at vi kunne gå til pause med en 1-0 føring.

I halvlegen snakkede vi om at få højre side mere med i spillet og det gav hurtig bonus da Frederik kom i et ryk på fløjen og Brørups eneste mulighed var at lave straffe som Søren sikkert scorede på.

Herefter gik det hurtigt med scoringerne, det blev  3-0 ved Jens Frederik på et godt skud efter fint oplæg fra Arben, 4-0 ved Aske som scorede fra 40 meter i et tomt mål (kampens detalje). Efter en flot dribletur blev der lavet straffe mod Marcus og Brørup fik samtidig  kampens første gule kort, Frederik blev sat til at skyde, men valgte at give bolden videre til Ali, men målmanden reddede så stadig 4-0. Brørup havde nu givet op og da vi samtidig foretog en del udskiftninger så blev det en lidt rodet afslutning på kampen.

Vi fik dog 2 mål mere, først ved Christian der var hurtig over en ripost fra måmanden, og til sidst Hanan der efter en smart finte udplacerede målmanden og scorede til slutresultatet 6-0.

Så da kampens dommer fløjtede af kunne vi juble over at oprykningen nu var helt sikker.

Sidste kamp i foråret spilles lørdag 11/6 kl. 14:00 på Skovparken. Her møder VBI's ubesejrede U15 hold, rækkens nr 2 fra Askov.