Bliv sponsor

Hos www.billigEmballage.dk finder du alt inden for emballage til forsendelse. Vi har kæmpe udvalg af alt inden for papkasser, bølgepap, boblekuverter, boblefolie og meget mere. Ud over emballage finder du også et fornuftigt udvalg i kontorartikler, og dermed kan vi levere alt hvad du har brug for til kontor og lager. Vi har dag til dag levering, samt fri levering allerede ved køb over 500 ekskl. moms. Du kan få emballage leveret direkte til din virksomhed, eller selv afhente den hos vores lager i Bevtoft. Såfremt du har et emballage problem som du mangler hjælp til, er du meget velkommen til at kontakte vores support, eller eventuelt komme forbi vores lager for en samtale. Vi afsender også meget gerne gratis vareprøver på eksempelvis boblekuverter. Dermed kan du nemt afprøve forskellige emballage typer, inden du beslutter, hvilken emballage der er helt rigtig for dig.

VBI har brug for din sponsorhjælp! Arbejdet med at drive og udvikle klubben er fundamentalt afhængig af mange frivilliges indsats og en række sponsorers gode vilje.

I sponsorudvalget vil vi forsøge at komme i kontakt med organisationer og virksomheder i lokalområdet, noget der er blevet forsømt i en del år. Vi har desværre ikke ressourcer til at opsøge alle, men vi håber at du med modtagelsen af denne skrivelse vil se positivt på et sponsorat i VBI. Sponsorudvalget vil indenfor de næste to uger kontakte dig og tilbyde dig et møde vedr. sponsorat. Såfremt du ikke ønsker et møde, men gerne vil støtte det store frivillige arbejde og de mange medlemmer i VBI, så kontakt blot undertegnede.

Kontakt sponsorudvalget

GULD - SPONSORAT:

- Trøjesponsorat på et af klubbens 11. mands hold   (Herrer-Damer-U17-U15-U13).

- Logo på sponsortavlen i klubhuset.

- Firmanavn synliggøres/nævnes på VBI.dk          PRIS KR. 5.000,- pr.år.

SØLV - SPONSORAT:

- Trøjesponsorat på et af klubbens 7. mands hold (Damer & ungdom).

- Logo på sponsortavlen i klubhuset.

- Firmanavn synliggøres/nævnes på VBI.dk         PRIS KR. 3.000,- pr. år.

BRONZE - SPONSORAT:

- Trøjesponsor på et af klubbens 3 el. 5 mands hold ( Børn & Ungdom).

- Logo på sponsortavlen i klubhuset.

- Firmanavn synliggøres/nævnes på VBI.dk         PRIS KR. 2.000,- pr. år.

BANDEREKLAME:

- Bandereklame på Skovparken.                         PRIS KR. 2.500,- år ét.

Herefter KR. 1.200,- pr. år.

BANNERREKLAME:

Bannerreklame på VBI.dk    Se vedlagte oversigt

PRIS kr. 2000,00 - stor

PRIS kr. 1200,00 - lille

BOLD - SPONSORAT:

- Kampboldsponsor ved én af 1. holdets hjemmekampe i Serie 1 på SkovparkenPRIS KR. 500,- pr. kamp.

STØTTE-SPONSORAT:

- Engangsbeløb til hjælp ved indkøb af materiale m.m. for alle hold

- Firmanavn synliggøres/nævnes på VBI.dk            PRIS KR. 1.000,- pr. år.

*Ved tryk på beklædning tilgår omkostninger til logo og transfer såfremt logo er mere end én farve.

Skulle du have ønske om en anderledes eller mere individuel løsning, så kan dette naturligvis sammensættes.

VOJENS BI

SPONSORUDVALG