Menu

DBU Fodboldskole

Har du styr på dine sommerferieplaner?

I uge 32 afholder vi DBU’s Fodboldskole for drenge og piger født i årgang 2001-2008, og vi håber naturligvis, at du vil med!  Fodboldskolen byder på fem dages fodboldtræning mandag til fredag klokken 9-15.

DBU Fodboldskole Skills 2017

I 2014 introducerede vi DBU Fodboldskole Skills og gentog det med succes i 2015, hvor programmet blev tilrettet og tilpasset til deltagerne. Vi gentager succesen i 2017, og skruer endnu engang lidt på indholdet hæver kvaliteten endnu mere. Nu bl.a. med et afsnit med supplerende træningsøvelser som trænerne kan anvende i løbet af ugen

For DBU er det vigtigt, at du får en oplevelse af at have udviklet dig som fodboldspiller efter en uge på DBU’s Fodboldskole. Derfor skal du i løbet af ugen igennem en række moduler og øvelser, hvor der er forskellige sværhedsgrader og niveauer. Der skal øves alt lige fra driblinger og vendinger til finter og afslutninger, og du vælger med trænerens vejledning selv, hvilket niveau du vil udfordre dig selv på, og derigennem får du mulighed for at udvikle dine egne fodboldtekniske færdigheder. Der bliver fokus på udvikling, fællesskab og selvfølgelig masser af fodbold.

Når du deltager på fodboldskolen, får du:

  • DBU-sæt bestående af T-shirt, shorts og strømper fra Hummel
  • Unikt designet SELECT fodbold
  • Drikkedunk
  • Diplom

Alt dette til en værdi af 650 kroner + en hel uges fodboldtræning med nyt, unikt skills program.

Fakta om DBU´s Fodboldskole:

  • For drenge og piger årgang 2001 – 2008
  • Pris: 840 kroner for en hel uge
  • Billetsalg på dbu.dk/fodboldskolebillet fra den 1. marts kl. 10.00

Vi håber, at du og dine holdkammerater har lyst til en uge med fodbold på skemaet i jeres sommerferie!

Læs alt om DBU’s Fodboldskole og billetsalget på www.dbu.dk/fodboldskole og følg fodboldskolerne på facebook.com/DBUFodboldskole.

 

Mange fodboldhilsner

Brøns