Menu

Pigefodbolden i Vojens blomstrer, og der er plads til flere.

image
Thomas Nielsen
22. juni 2020 kl. 10:28
Vojens bold & idrætsklub har gennem årene været en klub med en stærk pige/kvindeafdeling, hvor mange piger har oplevet glæden ved fodbolden, og både tidligere og nuværende landsholdspillere har spillet.
Aktiviteten i pigeafdelingen har dog været nedadgående, men den kurve er nu vendt. 
Pigeafdelingen oplever lige nu stor interesse på alle de eksisterende hold, og der er, i løbet af de sidste 2 år, kommet 3 pigehold mere i børne-/ungeafdelingen. Rene pigehold er vejen frem, hvis man vil have piger til at spille fodbold i en tidlig alder.
Stærkt medvirkende til denne fremgang, er bestyrelsens fokus på at lave en sund børne-/ungeafdeling med fokus på bredden og klubsammenhold.
På alle holdene er formålet at skabe sammenhold og gode oplevelser for klubbens medlemmer med fodbolden som omdrejningspunkt.
Klubben har også lagt baner til fælles fodboldtræning for alle kommunens U10-U13 piger i efteråret 2019, hvor træneren var den tidligere landsholdsspiller Lene Terp.
Er du pige som ønsker at høre mere om dine muligheder for at starte til fodbold, er du velkommen til at kontakte børne-/ungeformanden.
Luk