Menu

S1-PREMIERE I VEJEN.

image
SPORTSCHEF
31. marts 2018 kl. 15:09
Kunstbanen i Vejen ligger "græs" til kampen....

NU BLIVER DET ALVOR FOR S1

Efter en lang, kold og vejrmæssigt udfordrende opstart, så skal der atter til at spilles om point for VBI´s 1.hold i S1. Mandag eftermiddag gælder det forårets premierekamp, der spilles på udebane imod JS-nedrykkerne fra Vejen SF.

 

VBI´erne har været igennem en opstart der passer meget godt til vejret, nemlig alt andet end optimal! Der har fra den allerførste opstartstræning været spillere ude med skader og faktisk kulminerede dette midt marts hvor hele 10 spillere fra 1.holdstruppen var ude med større eller mindre skavanker. Værst ser det ud med Jonas Nielsen, der i testkamp nr. to landede uheldigt på skulderen og stadig er ude på ubestemt tid. Pt. afventer vi svar fra seneste scanning og så må se hvorledes det ser ud. Ligeledes er Jonas Schou ude med en lyskeskade og så er Jesper Dyrmose endnu ikke returneret fra arbejde i udlandet.

Med de mange skader har trænerteamet fået set rigtig mange spillere an, og flere har gjort ganske fint opmærksom på sig, og blandt andet har Jesper Nissen vist at man med stor ydmyghed og arbejdsomhed når langt. Derfor er den unge forsvarsspiller også at finde blandt de 14 der er udtaget til mandagens premierekamp i Vejen.

 

Trup-status:

Siden af slutning af efterårets sæson har vi sagt; Tak for denne gang til Thomas Gormsen, der har ønsket at drosle yderligere ned på fodbolden og prioritere familien yderligere. Derudover er Alexander Eeg påbegyndt værnepligt og derfor er den driblestærke spiller kun til rådighed i de weekender hvor han er hjemme. Eeg vil som udgangspunkt spille kampene på S3 mens han tjener fædrelandet, og rykkes så tilbage i 1. holdstruppen når han er 100% til rådighed for træning og kamp.

På positivsiden er det yderst glædeligt at vi kan berette om tilgang af tre markante spillere i form af Joachim Berg, Mikkel Holm Madsen og tilbagevendte Ertan Özyigit.

Joachim Berg er kommet til fra Esbjerg FB, hvor han har været fast spiller på DS-holdet. En meget boldsikker defensiv spiller der med sin ro, sit blik for spillet og fine boldomgang allerede har vist gode kvaliteter. Derudover rager Joachim med sine 190 cm godt op i vejret og vil med sikkerhed kunne skabe uro på vores standardsituationer.

Mikkel Holm Madsen er kommet til VBI fra FC Sønderborg´s DS-mandskab og den ekstrem fysisk stærke spiller har fra dag ét vist god attitude og gode kvaliteter. Mikkel vil med sikkerhed blive en afgørende spiller i VBI´ernes defensiv, og med sine 191 cm vil han også være en trussel foran modstanderens mål på dødbolde. På trods af sin størrelse og store fysik så er der fin teknik med i Mikkels spil, og faktisk har Mikkel allerede vist prøver på sin kunnen fremad banen.

Sidst men ikke mindst så er det glædeligt at Ertan Özyigit atter er at finde i den hvide VBI-trøje. Efter en pause i efteråret, grundet arbejde og private gøremål, så er der atter tid til fodbold i Ertan´s kalender. Der mangler selvsagt lidt kilometer i benene, men Ertan viste i seneste testkamp og i træningerne at teknikken stadig sidder lige i skabet.

VBI ønsker Joachim, Mikkel og Ertan velkommen i VBI og vi håber at vi sammen kan skabe gode øjeblikke for hinanden og for hele VBI.

 

Mandagens modstander:

Vejen SF er som nævnt nedrykker fra JS, og der er ingen tvivl om at vi kommer til at stå overfor et godt organiseret mandskab der vil rumme megen kvalitet og spillelyst. Klubbens trænerteam har rykket U19 spillerne op som senior og har dermed skabt en god og harmonisk trup, som består af spilere med stor rutine og mange 1. holdskampe samt en god gruppe af unge sultne spillere der vil vise at de hører til på klubbens 1.hold.

Vejen SF må absolut høre til blandt de hold der spiller med helt fremme når vi nærmer os medio juni-måned.

Med ovenstående viden er det helt vitalt at VBI´erne møder op til premierekampen med den rette attitude og bringer en helhjertet indsats, hvor det skal være tydeligt for alle at spillerne, trænerne og lederne udelukkende har fokus på at levere en stærk holdindsats.

 

Kampen spilles på mandag kl. 14.00 på Henning Have Stadion, kunstbanen ved Vejen Idrætscenter, hvor det er dommertrioen Max Bonde Helle, Erik Knudsen og Søren Lykke Sørensen der skal styre slagets gang.

 

VBI stiller med følgende hold:

 

  1.  Mathias Krystein

  2.  Sebastian Larsen

  3.  Mikkel Holm Madsen

  4.  Jonas Hansen

  5.  Joachim Berg

  6.  Danny Janezcek

  7.  Jacob Petersen

  8.  Jonas Bang

  9.  Ertan Özyigit

10.  Rasmus Degn

11.  Kåre Jensen

12.  Christoffer Bjerre

14.  Jesper Nissen

15.  Senthu Ariyanayagam

 

 

S1-TEAMET: 

Cheftræner: Nicolai Guldhammer

Ass.træner: Michael Benkjer

Chef-holdleder: Jan Rasmussen

Ass. Holdleder: Niels W. Nielsen

Fys: Lasse Skare Therkildsen

 

Sportschef: Michael Benkjer

 

SPONSORER S1:

SCAN-WEAR

VOJENS MALERFORRETNING

HOTEL VOJENS

FØTEX

VTS

SPORTIGAN SPORT & PROMOTION

 

SPILLETØJSMÆRKE:

NIKE

 

Luk