Sportschef
11. september 2017 kl. 11:02
HTS kunne intet stille op.....

S1: STÆRK INDSATS GAV SEJREN.

Søndag aften kl. 18.00 lød startfløjtet til S1-kampen på Sig Stadion, hvor hjemmeholdet HTS tog imod VBI´erne. Et noget alternativt spilletidspunkt, men det så umiddelbart ikke ud til at genere VBI´erne.

VBI´erne fik en alt andet end god optakt til kampen. På forhånd var holdet uden formstærke Kåre Jensen der var i København og blot få timer før afgang måtte Rasmus Degn melde fra grundet sygdom. Således måtte holdet tage af sted med 13 spillere til udekampen. For at gøre tingene endnu være måtte Senthu Ariyanayagam opgive at spille kampen da han fik et ”knæk” i ryggen og var så hårdt ramt at han faktisk ikke engang kunne klæde om. Dermed måtte cheftræner Nicolai Guldhammer på holdkortet og agere 13 mand.

Med silende regn, ramt af afbud og på udebane sent søndag, så var oddsene ikke alt for gode! Drengene leverede dog en yderst koncentreret opvarmning og så ud til at være mere end klar til kampen.

Det stærke udtryk fra opvarmningen tog spillerne med ind i kampen og leverede fra start til slut en solid velspillet og meget disciplineret indsats. I de første 45 minutter havde VBI´erne to afslutninger på målrammen, en brændt friløber, et straffespark der kunne være dømt samt et mål der blev annulleret for offside. Dertil en god håndfuld opspil der gav løse chancer, men altså uden at der kom scoringer på tavlen. Kort før pausen kom den fortjente scoring endelig, da Jonas Nielsen steg flot til vejrs og headede en hjørnespark i kassen og dermed gik VBI´erne til pause med en 0-1 føring.

I kampen sidste 45 minutter stod det hurtigt klart at såfremt VBI´erne hold konceptet og disciplinen så ville der komme gode muligheder for scoring. Spillerne leverede præcis det de skulle og derfor var det ikke den store overraskelse da Jacob Petersen sendte bolden i kassen til 0-2. Hjemmeholdet forsøgte det bedste de kunne men end ikke da VBI´s Danny Janezcek fik en advarsel, og dermed 10 minutter på bænken, fik HTS overtaget momentum. Dertil var VBI´erne ganske enkelt for stærke og da Jonas Bang scorede til 0-3 på et klassisk Sebastian Larsen indlæg, så var kampen lukket. Stille og roligt blev sejren styret i hus og tre nye point blev sat ind på kontoen.

En virkelig stærk holdindsats var grundlaget for sejren og samtlige spillere leverede en virkelig fin kamp.

Efter seks kampe, hvoraf de fem er spillet på udebane, har VBI´erne hentet 15 point og er med helt fremme i puljen. Dermed kan VBI invitere til absolut topkampe på fredag den 15/9 kl. 18.00 hvor formstærke Bramming Boldklub kommer på besøg.

Tak til HTS for en fin kamp og en stor tak til de der var taget med til Sig Stadion for at støtte holdet.