Menu

S3 SPILLER OM POINT

image
Sportschef
31. marts 2018 kl. 13:22
Premierekamp imod Lunderskov

S3 MØDER LUNDERSKOV I PREMIEREN.

 

VBI´s 2. Hold der spiller i S3, tager 2. påskedag hul på forårets sæson når turen går til Lunderskov. Premiere kampe er altid noget specielt og det faktum at Lunderskov er et nyt bekendtskab for VBI´erne gør ikke kampen mindre interessant.

Derfor er det også et spændt S3-trænerteam der glæder sig til at der atter skal spilles om point. Trænerteamet bestående af assistenterne Kenneth From og Brian Jeppesen samt træner Ulrik Langmack Nielsen har et spændende hold til rådighed og Ulrik Langmack Nielsen udtaler følgende om kampen:

 

Det er altid spændende at se hvor holdet står, når turneringen starter. Opstarten har grundet vejrforholdene været langt fra optimale, men jeg føler S3 står med en stærk trup, bestående af en flok rutinerede spillere krydret men nogle unge drenge, der sammen bør kunne løfte opgaven.

 

Om mandagens modstander siger træneren:

Lunderskov er suveræne oprykkere fra S4, der hentede 30 point i 12 kampe og endte med en målscore på hele 47-10. Dette vidner om et hold der vil frem på banen, men hvis vi formår at bevare koncentrationen, spiller med omtanke og levere det spil vi selv ønsker, så er jeg overbevist om at vi nok skal give Lunderskov kamp til stregen.

 

Til kampen, der spilles mandag den 2.april kl. 14.00 i Lunderskov stiller VBI´erne med følgende hold:

 

  1.  Thomas Hoffmann

  2.  Anders Bruun

  3.  Sune Refslund

  4.  Mads Høyer

  5.  Jacob Gehlert

  6.  Morten Iversen

  7.  Alexander Eeg

  8.  Rene Schultz

  9.  Jesper Hoffmann

10.  Jonas Nissen

11.  Adem Özyigit

12.  Kenneth From

13.  Nermin Busuladzic

14.  Jonas Kyrstein

 

Træner: Ulrik Langmack Nielsen

Assistent: Brian Jeppesen

Assistent: Kenneth From

 

Luk