Sportchef
06. september 2018 kl. 14:52
FULD FORTJENT SEJR TIL S2.

VBI TOG FØRSTE STIK!

Aftenens top- og lokalopgør endte med en 1-0 sejr til hjemmeholdet efter en kamp hvor der blev givet og taget i nærkampene uden det på noget tidspunkt blev grimt!

Det var et velbesøgt Skovparken og de mange fremmødte kunne se VBI’erne være i mest boldbesiddelse og de få chancer der opstod i de første 45 min. var signeret af hjemmeholdet. Der skulle dog gå hele 44 minutter før bolden lå i nettet. På en perfekt diagonal bold fandt Joachim Berg en fri Jesper Dyrmose som assisterede Jonas Kyrstein der omsatte chancen med et tørt hug uden chance for HFK-målmand Rasmus Sommer.

I 2. halvleg fortsatte billedet med VBI’erne værende i kontrol, lige indtil hjemmeholdets Jonas Nielsen modtog en korrekt advarsel. Det gav HFK’erne et lille overtag der dog aftog da HFK modtog en advarsel.

Der blev ikke skabt de store chancer, med undtagelse af de få gange hvor VBI’erne sløsede i og omkring eget felt.
I takt med at tiden gik pressede HFK spillet op på VBI’s banehalvdel og et par gange lykkedes det hjemmeholdet at slå gode omstillinger med fine chancer til følge. Effektiviteten manglede dog og da Ertan Özyigit modtog en advarsel med 8 minutter tilbage, så jagtede HFK udligningen.

Gang på gang blev høje bolde slået ind i VBI feltet, og Mathias Bredo måtte et par gange vise klassen. VBI fightede de 45 min. ud plus de 8 minutters tillægstid som kampens udmærkede dommer Rene Hansen havde lagt til. Således var glæden stor da den sidste fløjte lød.

Set over hele kampen en fortjent sejr omend kampen var tæt og intens.

Hos hjemmeholdet leverede samtlige spillere en stærk indsats og fortjener stor ros. Der må dog være ekstra anerkendende ord til Nermin Busuladzic og Joachim Berg for en forrygende fight på VBI’s midtbane, hvor de to vandt samtlige deres dueller og andenbolde. Men som nævnt kunne alle fremhæves idag!

Tak til de mange fremmødte tilskuere, bolddrenge, grillfolk, dommertrio samt HFK for en god kamp i en super atmosfære på Skovparken i Vojens Fritidscenter.