Menu

Referat spillermøde

L. Kjærgaard
11. marts 2015 kl. 20:52

Kære alle U13 spillere og forældre !

Hermed som lovet et kort referat fra spillermødet i går.

1) Generel info:

Vi har fået et nyt pigehold i løbet af vinteren, så vi har nu rene pigehold i U9, U10, U12/13, og U14/15. I VBI satser på at få pigehold i U7, U8 og U11 i løbet af 2015, så vi kan tilbyde pigefodbold i alle årgange. Vi er godt på vej.

2) Generelt om træningen:

Vi træner mandag og onsdag fra 18.00-19.30. Der er for det meste kamp hver weekend. Træningen i den kommende sæson vil have fokus på fortsat udvikling af spillernes tekniske færdigheder, altså de forskellige former for skud, driblinger, hovedstød, tæmninger, 1. gangs berøringer og målmandstræning. Videre vil der være fokus på spilforståelse og spilstrategi. Spillerne har omkædningsrum 7 og 8 for sig selv, og kan benytte disse til omklædning og bad.

3) Kampe mv:

Træningsturnering:

Vi er tilmeldt DBU' U13 A/B træningsturnerig. Alle kampene ligger på mt DBU, hvor man kan tilmelde eller framelde sig. Første kamp er på søndag mod Løjt. Kampen mod Agerskov har jeg ansøgt flyttet til en onsdag. Nærmere herom følger.

Almindelig turnering:

Turneringen starter 12. april. Turneringsplanen er ikke lagt i endnu. Offentliggøres formentlig medio marts. Kommer herefter på mit DBU.

Stævner i foråret:

Indtil videre er vi tilmeldt Sapa Cup i Tøder som foregår over to dage i påsken lørdag og søndag den 4. og 5. april. Håber ikke for mange af jer er på ferie :). Herudover vil vi tilmelde os enkelte lokale stævner, hvis det ikke konflikter med ande kampe.

4) Andre datoer:

Der er fodboldskole i uge 32 i VBI. Det koster 820 kr. Tilmelding er mulig fra i dag via DBU's hjemmeside. I år kunne det være sjovt med et eller to rene pigehold (14 spillere på et hold). Så hvis i har lyst og kan finde pengene, så skynd jer at tilmelde jer så vi kan få lavet et eller flere pigehold.

3. juni har vi ud af pomfritten i samarbejde med Lagoniskolens SFO og DBU. I er for gamle til at være med, men måske får jeg brug for et par hjælpere. Man får en t-shirt for at være med. Mere herom senere.

15. august har vi pigeraketten i samarejde med DBU. Aldersgruppen er fra 5-11 år. Måske får jeg også her brug for et par hjælpere. Man får en t-shirt for at være med. Mere herom senere.

Der er Høtte i uge 34. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Høtten arrangeres af VBI, og et evt. overskud tilfalder klubben. Så her skal hjæpes til af alle mand og forældre. I vil få besked om opgaver som i skal hjælpe med senere på forsommeren.

5) Kampklar på mit DBU:

Alt administration omkring holdet foregår via kampklar, så alle spillere og forældre skal kobles op på det med mobilnumre og mailadresser. Login på dbu' hjemmeside med spillerens personlige loginkode, og klik ind på mit dbu, og tilføj telefonnumre og mailadresser under "personlige oplysninger". Her kan I også lægge et billede ind af spilleren, som viser sig på spilleroversigten i kampklar, men også på klubbens hjemmeside under holdet. Så tænk over hvilket billede i lægger op.

6) Tillykke:

Tillykke til Dicte med fødselsdagen i tirsdags, og tak for den lækre og flotte fodboldbanelagkage :).

 

Vh. Asta og Lars

 

 

 

Luk